Concerten, expo's of theater?

Cultuur

Catherinadal

Daar waar vroeger eeuwenlang de zusters Franciscanessen verbleven, huist nu kaasboerderij Catharinadal. Bert en Peter Boonen namen de boerderij over in 1990 en maakten overheerlijke kaas en boter met de melk van hun zestig koeien. Ze laten geïnteresseerde bezoekers proeven van een workshop kaas maken of tonen hun tijdens een rondleiding hoe het er op een kaasboerderij aan toe gaat.

CC Dommelhof

Dommelhof heeft een rijkgevulde agenda in haar openlucht- en circustheater Daarnaast is er ook een Sportcentrum gevestigd op het domein. In de groene omgeving kan je in alle rust je favoriete sport beoefenen.

CC Palethe

CC Palethe heeft een zeer divers aanbod van shows en culturele voorstellingen, en is zeer makkelijk bereikbaar vanuit onze B&B. Je kan het programma zeer makkelijk raadplegen op hun website.

De Soeverein

De Soeverein werd ontworpen door de gerenomeerde architect Scarpa. Het is een  multifunctionele evenementenhal die plaats bied aan de grotere evenementen in de omgeving.

De Achelse kluis

De brouwerij van de Achelse Trappist, maar ook een voedingswinkel, herberg en brasserie.

Het Glazen huis

Het GlazenHuis is naast een architecturaal baken ook een glasmuseum maar bovendien een informatief, educatief, productie- en verkoopscentrum