Ontdek vanuit B&B Serenity het mooiste stukje Limburg.

Natuur

Fietsparadijs Limburg

Limburg is een echt fietsparadijs. Een handig fietsroutenetwerk waarop je van knooppunt naar knooppunt fietst. 2000 km aan verharde, veilige en grotendeels autovrije fietspaden. En onderweg zorgen de welgekende blauwe bordjes ervoor dat je niet verdwaalt. Dat is pas relaxed fietsen!

Het grootste bos van Vlaanderen

Wandelen, Fietsen, natuur en cultuur. Bosland brengt het allemaal samen. Ontdek de water- en windmolens, mooie fiets en wandeltochten, en de grote variëteit aan natuur. We verklappen je de mooiste plekjes vlakbij!

De Groote Heide / De wulp

Vlakbij vind je de Groote heide, een grensoverschrijdende oase van heide, vennen, bossen en graslanden, waar de Dommel zich een weg baant langs het prachtige natuurlandschap. Het is bekend om zijn unieke vloeiweiden. De Wulp is ook de startplaats van een aantal bewegwijzerde wandelingen, variërend van 2 km tot 12 km.

Dommelafvaart

De NWC biedt je de mogelijkheid om het mooiste gedeelte van de Dommel tussen Neerpelt en Valkenswaard per kano of kajak af te varen. 

Tochten op ezels en pony’s

Avonturiers kunnen bij het ezelsbrugske een ezel of een pony huren en een tochtje maken. Op deze plaats verkopen ze ook ambachtelijk gemaakt schepijs.